200 g renfärs
1/2 gul lök
1 morot
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 gul tomat
1 dl Bulgur
1 liter grönsaksbuljong
1/2 msk paprikapulver
1 msk tomatpure
olivolja
salt & peppar
- Bryn köttfärsen med salt, peppar & lite grillkrydda.
- Fräs sen de skivade grönsakerna i en stor kastrull med oljan.
- Tillsätt bulgur och rör i paprikapulver och tomatpuré.
- Häll i buljongen och sen färsen.
- Låt soppan koka på svag värme under lock ca 30 min.
- Smaka av med salt och peppar.
Gott med en klick gräddfil och några blad basilika på soppan när du serverar dig den.
Mmmmums!
Oj de lät å såg gott ut:) Du är så himla påhittig! synd man inte kan skicka provsmak genom datan. hehe. De hade varit grejer de:)
SvaraRadera