lördag 28 augusti 2010

Rensar

Idag har det varit innedag. Efter att jag igår fick plötslig feber ??? så sov jag hela natten, rättare sagt jag sov 14 timmar i sträck. Det har inte hänt sen före april. Så jag antar att jag behövde det. Det gjorde dock att jag missa en 40:års fest i Sthlm och att jag inte varit så pigg idag. Men har sett på Tv, tvättat en tvätt och rensat i lådor. Sen har jag ju hållit tummarna för min duktiga friidrotts piga, som är i Uppsala på lagtävlingar. Idag var det spjut och 800 m som gällde.

Spjut: 23.89 (hon ökade från ifjol, och hon skrev att det var ok iaf)
800m : under 3 min som var hennes mål (fick tungt med andningen sista 200)
Jag tycker hon är fantastisk, att åka när man inte tränat så mkt, just för att det är kul och för att göra sitt bästa. Det tycker jag är fantastiskt. Är hennes största fán.

Att rensa sätter igång tankarna. Att rensa väcker minnen och man får återblickar över åren som varit. Tror att det är bra att rensa ibland, och för mig är det bra att spara på saker en stund, så att man kan uppdatera sitt minne och minnas stunder genom livet. Sen måste man oxå slänga saker som gjort sitt. Att göra upp med minnena, minnas, slänga och få plats med nya stunder och minnen. Alltså en lugn dag i minnenas rum.

Va sägs om de här små skruttarna mina...


...eller de här minnena...

Ja, man kan bli nostalgisk för mindre.
Om vi ska fortsätta vara i minnenas trädgård, är det ngn som minns fem myror är fler än fyra elefanter? I den var de iaf en lek, där 1 av 4 inte passa in och skulle bort. Bland mina minnen ovan så är det bara en som åker bort (som oftast när jag rensar, ca 1/4 som åker). Ni kan nog gissa vilken som åkte! Iaf Frankfurtpigan vet nog vad som åkte. hihi!
Fammah

3 kommentarer:

  1. ja den var inte svår. =P Oss slänger du inte i första taget och skulle du göra ett försök att slänga raija-böckerna kommer både jag och Marika att slå ner dig så... Mobilen, är rätt svar! =P

    SvaraRadera
  2. :D Rätt å lätt som en plätt. Men jag måste nog köpa en dubbel upplaga, för jag har kommit på de enda som skulle kunna göra er osams i en arvstvist ;) Fammah

    SvaraRadera
  3. Hahaha. Ja du har faktiskt rätt. Faast, får du muahra att ge Isfolket till mig så kan Marika få raija böckerna.. ;)

    SvaraRadera