söndag 29 augusti 2010

Efter regn kommer sol...

Det är inte alltid så att man är på topp, men om man försöker komma ihåg att efter regn så kommer alltid sol så kanske man står ut när det är som mörkast.

Med allt som varit så läste jag i en bok jag hittade i mitt rensande...de e otroligt vad vissa saker dyker upp mitt framför ögonen när man behöver det som mest. Textbiten är från "FÖRSTA HJÄLPEN för själen" och vill dela med mig av detta...

Ett litet steg i taget

Allt har sin tid, det finns en tid för allt som sker under himmelen.

predikaren3:1

Ingenting blir någonsin det samma igen; såär det med förlusten. Den som du har älskat och vant dig vid finns där inte längre i ditt liv. medan du inser att "ingenting någonsin blir det samma igen", måste du fortsätta att leva i det som nu är din verklighet: Allt är annorlunda. Efter en tid blir det "mycket annorlunda" bara "det något annorlunda" - och efter ytterligare en tid blir "det något annorlunda" gammalt covh vant och helt normalt.

Kass Dotterweich

Det eviga hoppet

Hoppet är både en gåva och ett val. Vi ber om det och väljer att leva i det.

Bonnie O Miller

Tiden går...och sorgen är inte längre din ständiga följeslagare - den lämnar dig några minuter, en timme, en dag. Du minns naturligtvis fortfarande, och tomrummet gör fortfarande ont, men undan för undan märker du att du börjar se framåt mer än bakåt, börjar hoppas. Välkomna varje tecken på framtidshopp. Det är inget svek mot den älskade att må bra igen, skulle hon eller han inte önska detta? Öppna dig, ta emot det som livet har att bjuda på.

Vardagen innfinner sig runtomkring, men vi inser snart att vår vardag kommer att vara en aningen annorlunda än vardagen var för oss förut.

Fammah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar