söndag 22 augusti 2010

Helgnöjjen.

Nu är min stora duktiga piga tillbaka i sitt Frankfurt så då är det väll dags för mig att skriva för henne igen. Nu är det ju så att min pojk oxå flytt boet å inte längre är permanent boende här så jag kanske skriver för båda. Tror dock att det är pigan som är mest intresserad av vad som händer hemma i Sverige å Falun. Men kanske sonen oxå så småningom kikar in för att se vad som händer i Falun. Så, här börjar höstterminens familjen Renhuvuds blogg å dagbok, med händelser å tankar från tjidtjie Renhuvud.
Idag har det varit strålande sol och varmt i Falun. Jag gillar när sommaren dröjjer sig kvar å när kropp å själ får lite sol på sig. (Lär ju behövas för att klara vintern efter den sommaren jag haft iaf).


I helgen har lillpigan varit läktarvärdinna på friidrotts-sm, och idag tog även jag mig dit. Fick med mig kära åabpa och de var verkligen rätt dag att vara där på. Massa finaler, mycket folk å vackert väder. Kan inte bli bättre. De jag mest ville se var sonens klasskompis Elin som gått till final på 400 m. (Igår vann hon brons på 800m, sååå kul)


Sen var man ju sugen på att få se några kändisar oxå, å jag är nöjd. Här kommer några bildbevis på de;

Mustafa Muhammed

Klüft

Wissman

Mattias Sunneborn


Yannick Tregaro
Sanna Kallur

2 kommentarer:

  1. Ja jag läser hela tiden! Även om jag inte kommenterar jämt. =) tjf (och jag älskar när du lägger in mkt bilder! hihi)

    SvaraRadera
  2. Va bra pigan! Då fortsätter jag för din skull.

    SvaraRadera