tisdag 9 mars 2010

Lite uppdate...samt vårkänslor

Äntligen så har jag fått min dator lagad...tur att man har en dator via jobbet och att det bara är att kontakta "datakillarna" när man har problem. (det är deras namn...jag t.o.m ropade det efter en av dom i korridoren. -Du, datakillen! och...han lyssnade...så länge det funkar så...) Fast inte ens dom visste vad som hänt min dator, så de ominstalera den på ngt vis...fråga "no more". I alla fall, för att stilla er nyfikenhet på helgens bravader så kan ni ta en liten titt här eller här eller här eller här så länge. Helgen var lyckad iaf, det resulterade i en tavla på landshövdingens residens i Östersund, två tavlor på Funäsdalsmäklarnas kontor, erbjudande om en utställning, massa försäljning och framtida beställningar...så jag är riktigt stolt över mig själv. Men nu måste jag lägga mig för att orka med mitt vanliga jobb ;-) är lite sliten efter veckan som var, vilket man inte borde vara efter en veckas sportlov kan man tycka. Fast är man flertidsarbetande så är man. Det kommer mer framöver, fast vet inte riktigt när den tiden ska dyka upp, men jag håller ögonen öppna för tid till blogg. Fammah gaajhkh dovnesh.



p.s Jag funderar fortfarande över namn...och Hanna! du ligger bra till kan jag bara tillägga iaf, men tävlingen är inte avgjord än...veckan ut sen...


Här hänger två keramiktavlor på kontoret hos Funäsdalsmäklarna.
Föresten så har våren kommit till Falun :-) Fast undrar om snön någonsin kommer att kunna försvinna. Det är helt otroligt att man tänker så varje år, och vips så är den borta. Vägarna har iaf börjat bli bar, så det är nära nu. Tänk vilken inverkan våren har på en, man får mer av te.x. lust, energi och ork. Idag orkade jag skynda en snabbsväng på stan, fast det bara var 30 min kvar på öpningstiden, jag orkade svänga in och handla på vägen hem trots att klockan hunnit bli över 18...det var ju fakt inte mörkt än, och på det så orkade jag förbereda morgondagens middag (kan förståss vara för att det var dagens middag som ingen kom hem för att äta som jag egentligen gjorde...men jag orkade vända negativa tankar till possitiva och låtsas att det var morgondagens middag jag förberedde ist) Orkade oxå leta fram en väl gömt konfirmationsgapta ala 1980 och pröva den på nästa konfirmand och för att se den sitta perfekt. Sen har jag på det även hunnit sitta och mysa i soffan med min älskade dotter en stund. Det hinner man när det börjar droppa från taken, asfalten börjar visa sig, fåglarna kvittra och motorvärmaren inte är nödvändig för start. Fammah

1 kommentar:

  1. Äntligen ett levnadstecken! haha. Tack för tipsen om sidorna, har bara hittat till "till fjälls" Tack vare gommor S såklart.

    Vad kul att gaptan satt bra också. Kul att vi alla tre haft den. =) Imorrn kommer Thess å Linda och jag längtar ihjäl mig. så nu ska jag försöka sova för imorrn ska jag först upp och ta Elias till dagis, sen äta frukost i kyrkan å hinna umgås lite med Carl philipp innan tjejerna ska hämtas.

    Eahtsam datnem. tjf

    SvaraRadera