torsdag 18 mars 2010

Nyfrälst

Jag har åkt skidor idag....det var många år sedan jag gjorde det. Av någon konstig anledning så slutade jag helt och hållet den dagen jag slutade med tävlandet. Det låter som en ursäkt och ngt mkt konstigt men jag har inte haft tid (jag vet! inte prioriterat) och sen tror jag faktiskt att jag "föråt mig" på skidor. Men idag fick jag låna min kära systers skidor, för det var så att vi hade friluftsdag och jag var tvungen att ha skidor på fötterna och hade även som uppdrag att sätta upp en tipsrunda... Ja och faktiskt så var det SÅ himla skönt och härligt att åka så jag log nog genom hela åkningen och såg ut som ett fån. Så nu hoppas jag att jag fått blodad tand...för skidåkning är ju en av de bästa motionerna. Måste erkänna att det känns i hela kroppen just nu...min kropp är ju inte lite otränad...men det är ändå en skön och god känsla. Nu längtar jag till vidderna och vara nära himlen...påsk och mina älskade fjäll...blir kanske en skidtur!


I morn ska jag på minisemester...med en ny vän...men först ska jag till frissan och göra mig fin...och sen på ett möte som jag hoppas generarar i lite mer jobb till hösten ;-) man kan ju aldrig få för mkt av det...å ska jag ha råd att köpa skidor till hösten så måste jag ju jobba på.

Ses om några dar...för nu reser jag bort nån dag. Nu måste jag laga klart maten som jag förbereder för resan...sen packa och sova.

Fammah gaajhkh dovnesh

2 kommentarer:

  1. Oh! Vars ska du på minisemester käre mor? tjf

    SvaraRadera
  2. Får höra allt när jag kommer hem. Vet inte riktigt nämligen, men ska iaf till Värmland.
    Är hemma igen på lörd kväll...så du behöver inte vänta så länge ;-)

    SvaraRadera