lördag 20 mars 2010

Minisemester

Är hemma från Värmlandsskogarna. Nu förstår jag vad de menar med "ack Värmeland du sköna". Vore varje semester så avslappnad och händelserik som denna så vore det drömsemester i kubik.
Tänk vad man kan hinna med på 27 timmar;
bilfärd, loppis, skogsbilkörning, middag för 2 med vin, kladdkaka och prat, bokläsning, sömn, sovmorgon, frukost ute i solsken, promenad, upptäcksfärd med pulsande i snö, sitta på en bänk vid en sjö i solen, lunch, kaffe/the och kladdkaka på altan, stugstäd, biläventyr i Värmlandsskogar, skidtur vid Säfsen, kolla in snygga kalar vid skidspår, fika, hemfärd och otroligt mkt skratt och magvärk.
Att finna en ny vän som har samma spontanitet och humor är fint och upplyftande...när dessutom denna person är påhittig, driftig, lugn och karvlös så är det kärlek. Det är härligt att hitta nya vänner, och en minisemester är ngt jag anbefaller er alla att göra mellan varven. Det behöver inte vara så dyrt, planerat eller fyllt av krav...man bara följer vägen dit den tar dig och gör det man känner för...man vet att uppskatta stunden och att fånga dagen.
Carpe diem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar