måndag 24 maj 2010

Rymma

Just nu skulle jag vilja rymma...rymma från måsten som hopar sig, rymma från allt det "normala" och rymma från att var så himla duktig och orka allt.
Fast bara till en liten stuga lång bort i ingenstans, någonstans där luften är hög, där vindarna hörs, där jag hör mina egna tankar.
Jag har suttit och målat HELA dagen idag (ca 12 timmar) och det är just vid sånna tillfällen där man tagit sig tid till att skapa som man inser hur otroligt rogivande och tillfredsställande det är. Men livet runt omkring stressar mig till avbrott och ofärdiga arbeten. Just nu skulle jag vilja ha 2 veckors ledighet med bara skapandet i focus, skulle fakt behöva det oxå, för mina prioriteringar har inte varit de bästa, så mina illustrationer har fått komma påundantag och det är ngt jag får betala för nu. Bilderna till ett läromedel ska var klart hellst i morn, fast måste nog skjuta på det en dag till. Men av 65 sidor är 63 färdiga, så det är inte ett berg som jag ska bestiga iaf...tyvärr så är det temafest, vikariejobb och begravning den här veckan på schemat också... sen har jag ju två ungdomar som ska ha mat och omsorg oxå (städ å tvätt verkar få prio noll den här veckan oxå). Just nu är dit ändå mina barn som får prio 1, så alla andra får ta det som det är och som det blir. Jag är fakt inte nån himla superwomen, å jag behöver inte ens försöka va det heller, för jag vet att jag är omtyckt av några ändå, och det räcker för mig. och så borde alla börja skapa, för skapandet ger lugn och ro i kropp och själ.


Fammah gaajhkh dovnesh!
Giv mig styrka!!!

2 kommentarer:

 1. jag tycker om dig även fast du inte är ngn superwoman.
  eller städar och tvättar denna veckan;)

  SvaraRadera
 2. STYRKE KRAAAAAAM!!
  Man tycker att man håller på i det oändliga utan att komma så värst långt.
  Det bästa vore att ha en filmkamera & filma sej själv för att sen se filmen när man faller ner i den där "misslyckade" gropen.
  DÅ skulle man se vilket ofantligt arbete man egenteligen gör.
  Jag satte mål i torsdags att försöka göra klart en massa små "tjafs", inte bara skjuta åt sidan hela tiden. Vips så var det klart & jag kunde börja med nya saker.. Har stängt av telefonen, tar micro data stunder, fikar & så fortsätter jag. Fast jag har ju en vecka fri just nu innan jag ska köra 5 dygn på raken igen.
  Ha det bäst.
  KRAM

  SvaraRadera