söndag 31 januari 2010

Januari

Så var snart första månaden på 2010 till ända..måste säga att året börjat mkt bra,men vart tog den vägen... har det verkligen varit 31 dagar den här månaden??? Det känns fakt som vi missat någon dag...hm är det ngn annan som har den känslan?

Det har då varit riktigt skönt med en hemma helg, både för själ och hem. Jag och pigan har hunnit umgås, hemmet har blivit städat, kläder och sängkläder tvättade, även fiskarna har fått sitt hem städat. Vi har oxå hunnitmed att vara på tävlingar, besökt kupolen (främt frossat i Panduros alla underbara varor) varit på stan, fikat på café, målat och gjort smycken. Som sagt, lite för kropp, själ och hem.

Helgen avslutades med en fantastisk middag...eller vi har fakt ätit gott hela helgen...fredag blev hämtpizza från american take away ( el´taco), igår blev det tacopaj med sallad, och det var t.o.m så att vi alla hjälptes åt i köket (pigan lagade nästan hela pajen själv) och idag blev det ungsstekt renrostbiff med råstekt potatis, bearnais sås och sallad. Alltså ett bra slut på en underbar helg.


Fammah !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar