söndag 28 juni 2009

Ta första steget

Jag är inte så bra på det där med att ta första steget.
  • Jag tycker det är jobbigt att bjuda in mig själv till folk,
  • jobbigt att åka till stranden själv,
  • gå ut å äta/fika själv,
  • fråga och be om hjälp, osv.

Jag vill inte vara till besvär eller besvära någon, tänker att de har fullt upp själv och har ingen frågat så har de nog inte tid.


Idag så tänkte jag igen som så många gånger förr,; varför blir jag aldrig hembjuden till nån. Samtidigt så tänkte jag att jag själv inte är så bra på det heller, fast å andra sidan så var jag duktig på det när jag hade familj (alltså man) det är lättare att bjuda in en än att som ensam bjuda in en hel familj. Ja ja, jag gjorde mig lite modig å skicka ett sms till en kompis till en kompis som bor här i närheten å fråga om hon ville komma över på kaffe eller vin å tänk hon ville det. Så nu har vi suttit på balkongen i flera timmar å pratat över 1 glas vin ( eller 2 glas blev de fakt) så kul.
Fast igår fick jag ett litet mail av en studiekompis om vi skulle på stranden i morn vid fint väder, å gissa om jag blev glad. Eftersom jag nu inte gillar att åka på stranden själv så tar jag mig nu äntligen dit, så i morn gott folk kan de bli årets första dopp. Ser fram emot morgondagen, är nog inte så ensam ändå. Tur att de finns de som tänker på en singelkvinnas dilemman.

Fammah

1 kommentar:

  1. Vad härligt! Ha det sa bra imorrn tjidtjie. Jag längtar tills jag kommer hem och vi kan sitta och dricka vin pa balkongen. Da far till och med bror vara med. ;) hihi.

    SvaraRadera