tisdag 22 januari 2013

Nytt år nya tag

Det nya året har redan varit i 22 dagar. Tiden bara flyger fram och just nu försöker jag bara få balans i livet med jobb, jobb, jobb, hemmet, familjen och allt annat. Har mest varit sjuk det här året i olika former av krämpor, men är på utredning hos läkare så jag hoppas jag får någon rätsida på min hälsa. Jag måste iaf försöka prioritera mig själv och hitta saker jag kan säga nej till och avstå från så jag får plats med sånt som kan hålla mig uppe. En av de saker som jag tänker avstå ifrån först är att blogga. Jag läser självklart mina barns bloggar, men annars ska jag focusera mitt skrivande till 1 gång/ månad i form av krönikan på http://www.vollarbild.se/category/kronika/madeleines-kronikor/ och på http://www.tillfjalls.se/.

Ska även säga ifrån mig några uppdrag, har för många, och så ska jag unna mig ledigt mer. Börjar med att åka på skidsamester till Sälen till helgen. (min första faktiskt) med ett gäng tjejer. ska bli hur kul som hellst.

En sak som hänt och som gett många tankar kring livet är att nu är alla mina barn myndiga. Sälvklart gör det mig stolt när jag ser vilka fina människor de vuxit upp till att vara. Men min tjidtjieroll har fått sig en liten skakning och jag vet nu inte ´riktigt vad jag nu ska vara bra på. Det är det jag tycker jag varit bäst på. Klart jag fortfarande är tjidtjie på ett nytt sätt, men mina små är stora och klarar sig själva.
Stort Grattis kära minstingen iaf. Eahtsam datnem.

 
Eahtsam! 

Mov iehtseles


Ha de gott och vi ses när jag får tid  och lust.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar