måndag 14 december 2009

LUCIA

Jag har lovat att jag ska skicka rapporter från Sverige till pigan i Tyskland...sen har jag en tjidtjie som vill se bilder från det som sker kring hennes barnbarn oxå...så detär bäst jag sköter mig så här innan jul....man vill ju inte bli utan julklappar. Har förresten fixat 6 julklappar i helgen, 1 senast idag. Törs dock inte tänka efter hur många jag har kvar :-P


I går var det iaf Lucia och som tur är så har jag nån som tänker på mig nu när mina barn vuxit upp och slutat lussa för mig :-( Tack kära gåeskuve & åabpa för lussandet och pepparkakor...blev rörd (fast det är jag mest hela tiden nuförtiden)


blev rörd sen på kvällen oxå när jag såg alla duktiga elever och min systerdotter på julmusikalen "Pappa Panov får besök" i Ellsborgs kyrka. Jag, lillpigan och faddersonen var de som var kulturella på Luciakvällen. Ja de var då tur att Linnea var lucia för mig, för de var då den enda lucian jag såg igår.



Nu måste jag duscha och lägga mig, sliten efter lite poweryoga och i morn är det dags för årets julmosaik...så show i morn igen :-) då ska både Linnea, Rikard och jag upp på scenen.



Famma gaajhkh dovnesh

1 kommentar: