tisdag 6 juli 2010

Sommarlovsinlägg 1

Nu är jag på snabbvisit till Falun! Var tvungen att besöka tandläkaren idag och passar även på att packa med mig sånt som kan behövas för kalvmärkning och konstskapande. Det är det som jag tänkt lägga tid och kraft på under mitt sommarlov. Känns skönt att ha klarat av den här våren som jag visste skulle vara full av händelser, men inte trodde jag väll på långa vägar att den skulle innehålla så mkt känslor och arbete som den nu gjort.

Jag tror fortfarande på ett bra 2010. De senaste veckorna har iaf varti jättefina (trots tandläkarbesök och dålig ekonomi) men jag har verkligen kramat ur allt som går ur tid, umgänge och närhet till de jag tycker om. Jag har njutit av student och konfirmation, av semester med en kär vän (och det var behövligt kan jag lova) av lata dagar i Mittådalen, men även av möten med gamal och nya vänner, med släkt och familj. Just nu mår jag bra och jag hoppas att jag får vara i den känslan länge nu... Jag försöker njuta mer av stunden, för vi vet aldrig hur länge den stunden kommer att vara och vi vet inte hur länge vi har varandra. Kram alla som jag mött i livet och alla som är del i och bidragit till den jag är och där jag står just nu.

När jag får tid och lust så kommer lite sommardagbok...net kommer nog inte att komma i kronologisk ordning utan när tanken infaller sig och när minnen och bilder dyker upp. Sommarlov är att släppa på ordning och planering, så jag gör det som fångar mig och det som tilltalar mig. Försöker leva som jag vill å känner för, iaf just nu, snart kommer hösten och måsten, men inte än...nu är det sommar och nätterna är ljusa och långa.
I natt han jag med lite kalvmärkning i Fjätvallåsen.
Alla lär vi av någon,
alla har vi förebilder och människor vi ser upp till.

Fammah gaajhkh dovnesh!

1 kommentar: