torsdag 17 juni 2010

Marika

Tänkte att jag kanske ska berätta för de som undrar hur lillpigan har det, att eftersom hon inte har tid att ringa så verkar det vara bra. Konfalägret har som tur är en blogg för oss föräldrar så vi får veta vad våra ungdomar håller på med och det verkar riktigt bra med fjällvandring, skapande, språk, besökare från samiskt håll och även andra urbefolkningar, jojk, lek, samtal kring livet och tron och mkt mkt mer, de verkar ha så fullspäckat schema så jag förstår att de inte hinner ens tänka på oss här hemma. Mkt bra kan jag tycka. Jag såg iaf min piga på en bild, så jag kopierade den för lite bidbevis för er andra intresserade.


Nu ska jag packa för min resa norrut som fakt börjar i morn...så det blir nog lite bloggande från min sida oxå. Idag är det tvätt, hämta rengjord kamera, städning, packning, inköp som står överst på listan. Jag tror oxå jag ska sätta min pojk på bilrengörning... Vi hörs!

1 kommentar:

  1. BRA mor! Speciellt som jag inte har en ANING om vad som sker lillasyster. Men jag lär få höra allt när vi ses. Saknar min lilla flicka. <3

    SvaraRadera