tisdag 11 augusti 2009

Kärlek

Det finns så många kärlekar å de bästa med den är att ju mer man älskar ju mer kärlek får man. Hade ett kärt besök häromkvällen, de va min bonusdotter med familj å de va riktigt gott att de kom. De känns så bra att vi fortfarande har en så självklar och naturligt förhållande som jag tror hon vet att jag uppskattar och bär nära mitt hjärta.
Det är ngt extra med kärleken till en bonusdotter, den är inte självklar och förgiven, så därför blir den speciell och kanske mer ömtålig. Är glad att denna fina unga dam kom in i mitt liv och jag är glad för att jag får fortsätta finnas i hennes å hennes familjs liv. Vårt förhållande är nog lite speciell, vi är inte så duktiga på att höra av oss till varandra, vi träffas inte så ofta, vi ger inte varandra presenter och det är inte alltid vi ens kommer ihåg att vi fyller år eller kommer ihåg att skicka kort till varandra eller ringa, men jag vet att vi finns i varandras tankar och hjärtan, och en sån kärlek som bara finns där utan näring eller omsorg är ovanlig och unik. Men jag vet att hon vet att om hon skulle ringa från andra sidan jorden och be om min hjälp så skulle jag inte tveka en sekund, för hon finns i mitt hjärta och det skulle inte vara helt utan henne och de som står henne närmast. Är lika fint att se mina barns kärlek till varandra och till de sina. Det värmer en moders hjärta.

2 kommentarer:

  1. Vad fint du skriver! Jag har dom bästa syskonen och syskonbarnen verkligen. vilken fin bild på pojkarna i familjen!

    SvaraRadera
  2. Åh, jag vet inte vad jag ska säga! Kärlek kärlek! Du vet hur jag känner. Jag skulle bara inte kunna beskriva det i ord lika bra som du. Det kanske räcker med, att jag känner likadant? Älskade tjidjtie!

    SvaraRadera