fredag 27 maj 2011

Bal

En bild säger mer än tusen ord så...


Nu blir det träning, sen frissan... skolavslutningsfix..

Fammah!

måndag 23 maj 2011

Internetkrångel och ont om tid

Alltså...kan man ansöka om att förlänga dygnet med några extra timmar och om möjligt veckan med någon extra dag. Jag vet inte hur detta ska kunna gå ihop.
Dessutom har internet varit ur funktion sedan förra veckan av och till hemma i lägenheten. Lite skönt oxå för det har inneburit att jag inte ens kunnat gå in på datorn, inte kunnat kolla fb, bloggar och mail. Så lite tid är vunnet där.
Vad är det vi håller på med då kan man undra???

Fixar balklänning
Dansuppvisning
Besök och middagsgäster
Rättningar inför betyg
Ett hem som ska skötas
Fixande av 9:ans avslutningsmiddag
Träning
Jobb med illustrationer
Beställningsjobb
Letande av skolavslutningsklänning
Deklaration
Plantering av blommor på balkongen

Var iaf på en mkt fin dansuppvisning i helgen. Pigan är så duktig och jag är en så stolt tjidtjie.

Just ja ... måste visst sova oxå.

Fammah

måndag 9 maj 2011

Läget

Känner en stor lättnad idag. Alla bilder till nytt samiskt läromedel skannade och skickade för layout till förlaget :D Även svenska manuset för Mavve redigerat och skickat till förlaget. Pust! Sen att jag å pigan tog en löprunda gör inte att man känner sig mindre duktig. Du både vill och måste jag fakt lägga mig...

En liten tjuvkik på figuren till läromedlet kan ni väll iaf få.


Fammah alla!

fredag 6 maj 2011

Hej Pigan!

Jag vet jag är nuförtiden urusel på att blogga. Å jag har ju liksom sagt att bloggen är för dig pigan så jag vet att jag borde skämmas. Har det iaf bra. Vi hade de verkligen underbart på Kreta. Ska se om jag får ork och tid för lite berättelser från resan.

Livet är just nu bara lite mer hektiskt än det brukar å då kanske du har lite förståelse för mitt dåliga bloggande iaf.
Före Kreta var jag sängliggande i feber och det samt semestern utomlands har inte direkt bidragit till att göra "attgöralistan" minder precist. Alla utvecklingssamtal t.ex som skulle ske tisdagen innan lovet uteblev och jag har nu fullt upp med att försöka få in dessa på em, planeringstid och fritid. Inte lätt men det är på G iaf. Sen så vet du ju pigan att jag just nuförtiden väljer att tillbringa all ledig tid (mellan alla mina 4 jobb) med träning och att hälsa på en speciell vän, sen så är det ju fakt vår och trots att dagarna är längre så innebär det ju bara att man håller sig ute längre bara. Jag är då glad att du är så mkt duktigare på att blogga, för det tar jag mig alltid tid till. Hade det iaf underbart på Kreta och bilderna har du nog redan sett på fb. Jag å pigan har det bra iaf, trots mkt jobb, nationella prov, planering av bal och träningar. Ibland saknar vi verkligen vår lilla familj...den bästa, pojken å den kärleksfulla. Alltid liv och rörelse, samtal, röran, glädjen, det svår att få ihop allt, gemenskapen, oron, stressen, kramarna och kärleken. Livet förändras och fortsätter trots det. Men saknar min familj. Har den ju alltid, men vet att den nu föralltid är förändrad. Bär mina år med min minifamilj med glädje och stolthet i mitt hjärta. Älskar er mina barn mest av allt, evigt, djupt och för alltid.

tjf