tisdag 29 mars 2011

Ny tid å fort går de...

Vart tog Mars vägen??? å vad hände med tiden???

Jag hinner inget å har massor. Idag blev det att sitta i telefon å ringa försäkringsbolag och polis för trasig bil.
Så så var de me den dagen.

Bokförsäljningen går iaf bra. idag har jag skickat iväg två böcker och fått beställning på 4 st nya.
De går även att beställa här.

fredag 25 mars 2011

Oväntad kväll i musikens tecken...

Jag hamnade visst i Gävle jag... På konsert...på Carola. Tänk vad man kan få vara med om, om man vågra säga ja till plötsliga infall med snabba beslut.
Några av föräldrarna på min skola är vänner med Carola och någon jobbar med henne ibland, och på det viset var vi några på jobbet som fick möjligheten och glädjen att få åka på Carolas konsert "Elvis Barbra och jag" och inte vilken konsert som hellst heller.... det var premiär.

Musik är som bommul för själen. Och att bara få ryckas med av musiken, njuta till gamla klassiker av en bra artist och bara få ta in och slippa tänka på alla måsten är vad alla bör unna sig ibland. Tack, för att jag fick följa med. Tack för en oväntad och fin kväll med nya möten, skratt, musik, dans, eftertanke och samvaro.




måndag 21 mars 2011

Söndag å arbetsskygg

Just nu är jag inne i en liten jobbkris. Eller det är nog mer så att jag har för mkt jobb. jobb som jag vill göra, jobb som måste göras, jobb som borde göras, jobb som jag inte vill göra, jobb som inte är gjorda... Så bloggandet blir otroligt lidande...jag vet.

I helgen har jag varit i Mora och hållt en föreläsning samt varit på Nattas utställning där min konst varit en del av innehållet. Föreläsningen gick riktigt bra och det var ca 70 åskådare.


Pigan har samtidigt varit i Orsa hela dagarna och tagit skoterkörkort, så nu får alla mina barn köra skoter lagligt och utan mig.
Jag har även hälsat på och umgåtts med en kär ny/gammal vän. Middag, solat, fikat och surrat. Alltid mysigt med samvaro.
Nu har jag däremot arbetsångest och skulle helst vilja dra ngt gammalt över mig och så var allt löst när jag vaknar i morn. Ska ha en temaverkstad klar tills i morn kl. 10.10 och är absolut inte klar än :P
Ska kanske sova på saken.
Så..... nu vet ni iaf att jag lever.

Just ja...jag borde kanske nämna att jag i fredags vägde mig och att jag nått delmål 2...
Jag har sedan 18/1 gått ner 15 kg prick...känner mig nöjd och stolt som en tupp.

God natt nu alla

torsdag 3 mars 2011

Barnboksförfattare

Nu kan jag lägga till en ny titel i mitt CV...barnboksförfattare. Idag är det officiellt, idag släpps min bok. 16.30 på Fjällmuséet så släpps min egenskrivna och illustrerade barnbok och för er som inte kan vara med men som vill se ändån så kolla in Oddasat kl. 17.30 i kväll eller på webben. Då kan ni få en glimt av mig och av mitt boksläpp.

Nu måste jag försöka sova mig vacker för i morn kl. 08.00 så kommer TV-teamet hit. Hjälp ;)

Buerie jijje jih fammah gaajhkesh dovnesh.

tisdag 1 mars 2011

Boklycka

Nu firar jag :)  å lyckan är total. Finns inga ord så visar det med bild.


Skpål!