fredag 30 april 2010

Orden är borta

Jag försöker få till något att skriva, men orden har liksom tagit slut.


Ska försöka sova ist...är helt slut efter ännu en jobbig dag. Blir en bild ist...

Så sorgligt,men så fina folk kan vara...

Kära människor; ta hand om varandra, ta inte varann för given, bli inte arg för småsaker, var snälla mot varandar, var goda medmänniskor och gör så gott ni kan...det är bättre äningenting, man kan inte göra mer än sitt bästa.

Fammah

onsdag 28 april 2010

Har inte ord

Nu gråter himlen...och vi med den...


Tack för den tid som vi fick...



lördag 24 april 2010

Med sorg i hjärtat

Mötas och skiljas hör till livets väg.
Men minnena finns kvar och värmer mitt hjärta,
och om våra vägar inte korsar varandra mer
har vi ändå ett hopp om återseende vid det slutliga målet...
Rainer Haak

fredag 23 april 2010

Förkyld

Solen skiner å jag är superförkyld...typiskt!
Så idag blir det nog inte så mkt gjort.

Fammah

torsdag 22 april 2010

De e ju otroligt..

...å helt ofattbart...eller egentligen inte! När man levt på existensminimum i många år så är det ju att till slut så går allt sönder. Nu är det microns tur att gå i graven, den började blixtra, lukta och brinna lite så jag tror nog att den är slut nu. Ja det är väll inget annat att vänta, jag har haft den i ca 8 år, och då ärvde jag den av min mor å far. Så min fråga nu är om det inte är dags för dem att köpa en ny snart så jag kan ärva deras gamla? Tycker nog dom borde ha en ny. Får fundera på det i morn för nu ska jag lägga mig, är urförkyld och borde inte alls tänka på trasiga microvågsugnar. Ska försöka få iväg den till återvinningen i morn.

Buerie jijje!

onsdag 21 april 2010

Utvecklingssamtalstider

Just för närvarande är det bedömning jag håller på med. Har ca 175 omdömen att fixa innan måndag...så ni kanske har förståelse för att bloggandet liggerlångt ner på listan. Kan bara tycka att det är tur att lillpigan inte är hemma han hade ändå inte sett så mkt av mig. Å sonen har farit på "lill lördag" (han som är ledig i morn), så nu kan jag jobba nån timme till ;-) Är iaf vid gott mod...





Fammah!

söndag 18 april 2010

Ibland behövs en morot

Tänk vad efektiv man kan bli av att ha ngt att se fram emot...eller bara lite ont om tid bara. På fredagen han jag ringa banken i Norge, skicka iväg bostadsbidragspapperen, tvätta för lillpigans resa, lämna in lönerapporterna. Jag han oxå packa, dammsuga, handla och skjutsa pigan till bussen, allt detta innan 18.00 då min kära vän från jobbet kom och hämtade upp mig för avfärd mot Värmland och miniweekend. Men toppen av allt och stor del till att jag kunde njuta fullt ut och koppla av till max var nog ändå att gaptaproblemet är löst, fick napp under fredagen, så att åka bort kan få en effektiv till tusen. TJOOHO! Så skönt! Nu är det bara till att spara pengar och betala ;-)
Ja, nu är jag hemma igen efter en skön helg, och ANGELICA....jag har lärt mig spela SKIPPO :-) så nu blir det Skippo-sommar i Mittåhamrarna. Är såld!

Helgen var underbar (som det verkar kunna bli med denna kära vän som lurar med mig på diverse oplanerade upptåg) Helgen har bestått av; vila, god mat och dryck, promenader, skratt, läsning, mkt sömn, långa frukostar, öppenspis eldning, vårtecken, picknick och Skippo. Är utvilad och har nog även motat förkylninge som jag hade känningar av när jag vaknade i fredags. Redao för en ny vecka med nya utmaningar. Så dagens tips är...åk på minisemester med en god vän, sov mkt, ta långa promenader, spela spel, ät gott och drick ännu godare.

Just ja...han med att köpa en ny jacka oxå i fredags :-)



Fammah

torsdag 15 april 2010

Jag lever

Jag lever om än knappt ;-) Nä då, men det är mkt nu... kom precis på att jag glömt skicka in bostadsbidragspapper, lämnat in lönerapport för mars, ringt banken i norge och tvättat inför pigans resa på språkbad. Men det är ju en dag i morn oxå...sen rymmer jag några dar. Tycker att tiden rinner iväg, halva april har redan gått och jag har just kommit på att det är april, sen är det ju maj (med deklarationshelvete, (ursäkta svordomen)) å sen är det juni med student å konfirmation HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

Ingen panik.... kan man säga upp sig nu eller kanske iaf ta långledigt...kanske tjänstledigt. Jag rymmer iaf över helgen å hoppas på att allt är löst på sönd.

Fammah!

måndag 12 april 2010

Hemsida å ny header på bloggen

Jag har faktiskt varit duktig i helgen å fixat mig en hemsida...
Är iaf en början...kolla gärna och kommentera.
www.123minsida.se/madeleinerenhuvud


Å min lillpiga har fixat en ny header till mig...vad sägs om den då????

Fammah !

söndag 11 april 2010

Mina älskade flickor

Å vad jag älskar mina tjejer...


Nu har vi varit och vinkat av pigan i Borlänge...nu lämnar hon oss igen för Frankfurt. Men hon lämnar aldrig mitt hjärta. Vi passade på att fota oss...


Eatsam mov iehtseles niejth...


lördag 10 april 2010

Åter i stan


Jag är tillbaka efter en underbart skön vecka. Rekreation i fjällen är den bästa vilan. Vad jag sysslat med har jag inte riktigt tid att berätta just nu, åkte nämligen hem för att jobba med mina sidojobb, bl.a illustrationer. Men vill ni få en glimt av ngt som jag gjort iaf så kan ni kolla in "tillfjälls" sida och läsa om vår lilla skoterutflykt. Men vi hörs...snart är det vardag igen, och snart åker min älskade unge tillbaka till Frankfurt och då skriver jag för henne igen.






Fammah gaajhkh dovnesh!

fredag 2 april 2010

Påsk

GLAD PÅSK alla!


Har nu packat och har lite åkångest...som alltid...kan inte förstå varför?!
Ska iaf upp till paradiset och njuta av tystnaden och lugnet ett tag. Så ha en skön påsk alla!








Detta är bilder från förra påsken...men det är vad vi brukar göra varje påsk...
elda, fiska, läsa, åka skoter och njuta av vyerna
...så "same precid as last year"